AKTUELNO

Iako njih dvoje tvrde da su prijatelji, njihovi postupci govore suprotno.

Veoma blizak odnos Ane Korać i Davida Dragojevića je nemoguće da ostane neprimetan za njihove rijaliti cimere. Miki Đuričić je tokom noći otkrio da se njemu Ivanjičanka poverila da joj se sviđa David, a večeras se ogradila i istakla da je njihov odnos drugarski.

To je drugarski. David i ja smo drugari i tako će i ostati. Ja nikad nisam rekla da sam zaljubljena - pravdala se Ana Mikiju Đuričiću koji joj je prepričavao njihov razgovor kada mu je ona priznala da joj se David sviđa.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Đuričić video Anu, Davida i Lazara Jeremića da se šetaju, on je ušao u komunikaciju sa njima i dao im blagoslov da otpočnu vezu, jer su vibracije između njih dvoje i te kako vidljive.

Ako se nama nije posrećilo i postali smo prijatelji, neka vama uspe. Ako se meni nije posrećilo, neka se vama posrećilo. Kum je bisekualne orjentacije, on ne bira - vikao je Miki na sav glas, dok su se oni smejali.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom cele noći, Ana i David su bili nerazdvojni, zajedno su večerali, zbijali šale, a potom i zajedno otišli u spavaću sobu. Da li će se Koraćeva i Dragojević odlučiti na korak više i svoj prijateljski odnos pretvoriti u vezu, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: PONIZILA BIH SEBE: Luna progovorila o POMIRENJU sa Sanjom i Matorom, a evo šta je rekla o odnosu sa njih dve! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

Foto:

#Zadruga 2

'