AKTUELNO

Tomićevu je ujela za srce, ona želi da joj se revanšira.

Tema koja nikako ne ostavlja ravnodušnim ceo Balkan jeste odnos Dragane Mitar i bivšeg ljubanika Pavla Jovanovića, kao i njena životna priča sa suprugom Sinišom Dragutinovićem koga je nekoliko puta varala.

Foto: Printscreen Instagram, Printscreen Facebook

Jedna od ukućanki koja i te kako zna mnogo toga o njoj je Jovana Tomić Matora, koja je iznela jedan deo Draganine životne priče o ljubavniku i suprugu. Kako svakim danom na videlo ispliva nova informacija o bivšim ljubavnicima modelsice, usledilo je pitanje za nju da li se pribojava da neko od zadrugara čuva "keca u rukavu" i da zna još neku tajnu o prevarama ove zadrugarke.

Ja da sam se plašila nekoga ili nečega, ja ne bih bila ovde. Na mene može da se obruši sve. Ponekad pomislim da će me razapeti. Postojale su dve osobe, to je Pavle, to je nešto što se završilo. Zbog privatnosti tog nekog drugog ne bih pričala više. Svako ima pravo u životu da govori šta hoće - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je sve ovo ispričala jedno popodne. Najviše mrzim dvolične osobe. Očigledno me devojka ne voli. Ne poklapaju mi se njihova mišljenja. Ne mislim da je ništa Pavle bolji od nje. Ja ne želim da joj napakostim. Ja ću da ostanem jedna bolesnica za nju, a ona neka priča svoju životnu priču. Dvolična je, trolična je. Ona je sve ovo pričala jer je svesna kamera. Ima ona još doživljaja iz svog braka, neću da dozvolim da mene neko naziva bolesnicom, a sve ovo sama priča - rekla je ljutitio Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Da podsetimo, Matora je ta koja je istakla da je pre ulaska u Belu kuću upoznala Draganinog ljubavnika, Pavla, imala priliku da priča sa suprugom Sinišom i zna ime još jednog njenog ljubavnika sa kojim je prevarila muža.

Pročitajte još: Nakon potresne ispovesti Mina Vrbaški pred MAJČINIM SUDOM: Zbog njenih reči, zadrugarka SPUSTILA SLUŠALICU, pa od MUKE ZAJECALA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'