AKTUELNO

Ne ponosi se što se bavila prostitucijom, ali smatra da je to bio jedini način da pomogne porodici.

Stanari Bele kuće večeras odgovaraju na pitanja predstavnika sedme sile koji su za njim pripremili pomalo škakljiva pitanja shodno tome šta se dešavalo u rijalitiju prethodnih dana.

Mina Vrbaški je pre nekoliko dana smogla snage i priznala da je zbog veoma loše finansijske situacije bila primorana da se bavi najstarijim zanatom - prostitucijom, kako bi svojoj porodici pomogla da zaradi da prežive.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj i urednik portala Pink.rs, Darko Tanasijević je upitao Minu u kom trenutku svoje mladosti je morala da se bavi prostitucijom i zbog čega, kao i kako su izgledali ti dani kada je bila osuđena da se bavi ovako nečim sramnim.

Nisam imala hrabrosti da priznam šta se sve dešavalo u mojoj mladosti. Skupila sam hrabrosti, jer je mnogo lakše priznati neke stvari, nego držati u sebi. Kada sam ustala mnogo mi je lakše bilo kada sam priznala. Tako da, odlično sam. Mnogo sam rano otišla od kuće. Kući je bila veoma teška situacija, nisam znala kako da pomognem svojoj porodici. Kad danima sedim kući, a mi nemamo za hleb. Gledala sam kako da privredim kući i donesem novac i otišla u taj svet i tako sam sebi i svojoj porodici pomogla koliko mogu. To je trajalo dva ipo meseca. Jedno vreme nisam izlazila na ulicu. Prolaze mi slike kroz glavu, ali iz dana u dan prevazilazim to – rekla je Mina sa knedlom u grlu.

Foto: TvPink Printscreen

Imala sam 16 godina. To su bili najgori dani u mom životu. Ne razmišljam tada o sebi, samo o njima. Svaki drugi, treći dan sam slala novac, kako ne bi bilo providno, jer je mene majka stalno pitala odakle mi novac, a ja sam govorila da sam pozajmljivala. Samo mi je bitno da moja mama nema problema zbog svega ovoga što ovde kažem. Hoću da znaju da sve što radim sada i što sam radila je bilo samo zbog njih - dodala je Mina sa suzama u očima.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ISTINA JE, PRIJAVLJIVALA ME JE POLICIJI: Dragana Mitar ispričala da ju je muž ZLOSTAVLJAO, a sad se javio on i OTKRIO SVE! Ovo je njegova priča!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Mina Vrbaški

'