AKTUELNO

Zadrugari su imali najlepši zadatak do sada.

Lenjo subotnje popodne u Beloj kući prekinulo je pismo Velikog šefa koji je za zadrugare priredio najlepši zadatak do sada. Zadrugari će danas morati da izaberu najromantičnijeg među njima.

Ukućani su imali različite kriterijume za romantičnu osobu, a najviše njih se složilo da u romantičnim gestovima prednjače Miki Đuričić i Jovana Tomić Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Iako ih u početku nisam podržavao, po meni jedinu pravu vezu imaju Sanja i Matora. Uverio sam se da je to prava ljubav i po meni je Matora najromantičnija - rekao je Karađorđe Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Ukućani su istakli da Matora i Miki najviše vole da ugađaju svojim lepšim polovinama i vode računa da im ništa ne fali, a Savo Perović je otkrio da je i Aleksa Savić skriveni romantik.

Niko ne zna da je Aleksa štekao pare za svoju Minu od oktobra i kada je stigla novogodišnja kućica pokupovao je sve za svoju devojku - kazao je on.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: KAO MAČKA I MIŠ! Maja Marinković i Bora Santana u još jednoj ŽESTOKOJ SVAĐI, nakon obračuna u snegu PALE TEŠKE REČI! ULETELO OBEZBEĐENJE! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'