AKTUELNO

Bila je u depresiji, ali joj je David pomogao da izađe iz nje!

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Od početka prve "Zadruge" Lepi Mića oformio je prijateljski odnos sa  Anom Korać, koja mu se više puta poveravala, a ostali su dobri prijatelj i nakon izslaska iz rijalitija. U drugoj sezoni se malo odnos promenio.

Naime, po rečima Lepog Miće, atraktivna zadrugarka poslednjih dana ne obraća toliko pažnju na njega, razlog tome je sve prisnije druženje sa Davidom Dragojevićem.

Foto: TvPink

Kad imaš neko društvo sa kojim se družiš, poveravate se jedni drugima. Čovek je sa tobom ovde bio tri meseca nije progovorio ni reč sa tobom - započeo je Lepi Mića, kog je prekinuo Miki Đuričić.
Prenosio sam im ja tajne poruke - izjavio je Miki, na šta je Lepi Mića izjavio da on zna mnogo više o njihovom odnosu.

Foto: TvPink

A evo, od kad se družite, pet dana ne znaš da kažeš ni dobar dan, ni ništa. Da li je moguće da si svoje priajtelje zaboravila - upitao je Mića.
Ne mogu da kažem da sam zaboravila, nisam zaboravila, i ti dobro znaš da sam ja upala u depresiju i da si me ti vadio iz depresije, kao i Matora, zbog tate. A što se tiče, novog društva, ja sam rekla da meni David prija, i kad je Aleksandra bila tu ja sam rekla isto. Kad sam sa njim u društvu, nisam depresivna - izjavila je Koraćeva.

PROČITAJTE JOŠ: TREBALO JE UDARI DAVIDA: Karađorđe branio Aleksandru i pretio u njeno ime, zadrugari ostali u šoku, pa najoštrije OSUDILI NJEGOVU PODRŠKU NASILJU!

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'