AKTUELNO

Nije joj se dopalo ono što je čula o sebi!

Dragana Mitar izazvala je burne reakcije ukućana nakon mnogobrojnih detalja koje je iznela iz svog života, a naročito ljubavne afere koju je imala sa Pavlom Jovanovićem budući da je u braku sa svojim suprugom Sinišom.

Veliki šef je poslao pismo u kojem je naglasio da će za stolom rešiti sve njihove nesuglasice i razotkriti pravu istinu, a u toku sastanka njih dvoje su se posvađali, gde mu je Mitar ponovo žestoko odbrusila.

Foto: TvPink Printscreen

Doći ću sa Sinišom u klub da ti se smejemo, poslaćemo ti šampanjac - rekla mu je Dragana.

Jelena Krunić je odlučila da da svoj komentar na sve što su oni ispričali, a koji je ujedno iznenadio sve.

Foto: TvPink Printscreen

Kad je ušao Pavle, nikad neću moći da zaboravim suze. Te suze su otkrile nešto. Da je to bila seks kombinacija, ja se ne bih složila. To što je on opsednut, on ima pravo. Ja hoću da kažem da oboje lažu, na neki način. Ja sam uvek bila na strani žena, ali najviše što mi je zaparalo uši jesu vaše klase. Nabijem vas na ku*ac, ako vi to plasirate ovde i iznosite sav prljav veš. Kad je Dragana pričala novinarima, ja sam joj čestitala. Drugi put je i sam Darko rekao da se neke stvari ne poklapaju! Sinoć mi se onaj rečnik nije dopao, pa onaj stalež. Ne gleda se sve kroz pare! Ti si ušao na konto svega ovoga što se dešava, a ona da pokaže da može da bude samostalna. Mislim da malo više istine ima u Pavlovom izlaganju - rekla je Jelena, posle čijeg je izlaganja vidno iznervirana Dragana nakratko napustila sastanak.

Kako je se ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jelena Krunic

'