AKTUELNO

Nije mogla više da izdrži, pa je pukla i okrivila za sve svog dečka!

Miljana Kulić u ranim jutarnjim satima doživela je emotivni kolaps, kako kaže, jer više nema snage da se bori.

Miljani je zasmetala svađa sa Karađorđem Subotićem, pa je okrivila svog dečka Lazara Čolića Zolu, a potom je počela da histeriše. Naime, tokom emisije, zadrugari su rekli da se Lazar samo ,,folira" kad je sa Miljanom, ali on nije odreagovao na to kako treba, po rečima Kulićeve.

Doviđenja prijatno, ja ni za kim ne trčim. Svesna sam svojih kvaliteta i neću da trčim ni za kim. Niko ne razume kako je meni. Svi me pipaju ispod stola da vidim tvoju reakciju - vikala je Miljana.

Foto: TvPink

Mina je to rekla, neko ko je meni nebitan ovde. Kapiram kako je trebalo da odreagujem- odgovorio je Lazar.

Potom je Miljana napala Zolu da je u lažnoj vezi sa njom, što je Čolić pokušao da demantuje tako što joj je govorio da je on uvek tu za nju, ali Kulićevoj to nije bilo dovoljno.

Ti uvek pronalaziš opravdanje. Ja nikada nisam tako odreagovala kada bi se desilo nešto slično - nastavila je Miksi.

Foto: TvPink

Lazar je objašnjavao Miljani na šta je Mina Vrbaški mislilila kada je rekla tokom emisije da uvek može da ,,uđe" u krevet kod njega, pa ga je zabrinulo kako će to ljudi videti.

Ja to govorim tebi zbog moje majke, mene ne zanimaju ljudi, da me zanimaju, odavno bih ti rekla kraj i da je gotovo - odbrusila mu je Miljana.
Trebalo je da ustanem da kažem, ali nisam znao šta da kažem -  izjavio je Lazar.

Foto: TvPink

Trebalo je da kažeš kome dozvoljavaš da može da te ljubi, grli - prekinula ga je Miljana.

Lazar je potom počeo Miljani da prebacuje to što je ona odlazila kod Marka Miljkovića u krevet, a onda mu je Kulićeva zapušila usta da je sa njim pričala o Zoli.

Ja definitivno nisam za vezu u rijalitiju i to je to. Najsrećnija bih bila da te ne volim  - kroz suze mu je podviknula Miljana.

Miljana je sebe zbog situacije sa Čolićem uporedila sa Zerinom Hećo, zbog okolnosti u kojima se ona našla sa Banetom Čolak, ali na kraju Lazar je uzeo svoju izabranicu u naručje i smirio je.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: TI SI DOBAR ČOVEK, LUNA JE VEŠTICA I ZMIJA! Matora prišla blogerki, ONA JOJ ŽESTOKO ODBRUSILA: Je*o me pas ako ikada više spomenem vaša imena! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'