AKTUELNO

Otkrio je kako je izgledao sam kraj njihove veze.

Sukob između Dragane Mitar i njenog bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića kulminirao je tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca". Njih dvoje su razmenili uvrede i optužbe, a Dragana je više puta prebacila Pavlu zbog toga što je njegova bivša devojka zatrudnela sa njim dok su njih dvoje bili zajedno.

Pavle je nakon emisije ispričao Lazaru Čoliću Zoli kako je taj period njihove veze izgledao, kao i ko je krivac za njihov konačan raskid.

Foto: TvPink Printscreen

Izjavila je da je najviše boli trudnoća moje bivše devojke. A ja u periodu od novembra do februara nikakav kontakt sa njom nisam imao jer sam bio sa Draganom. Ta devojka se javila početkom februara. sve sam rekao Dragani i ona me je savetovala da treba da se vidim sa njom. Tek u martu sam sam spavao jednom sa tom devojkom i ona je zatrudnela. Ja sam bio u haosu, nisam znao gde sam. Ja sam tek u maju saznao da je ona trudna - rekao je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Tada me je zvao naš zajednički drug za koga smo skapirali sada da je pravio spletke između nas. Njoj je pričao jedno, meni drugo i zato smo nas dvoje u svađi danas. Po njenoj priči, on je rekao Dragani za trudnoću i rekao joj je da ja neću nju da čekam, a to nije bila istina. Mi tada još nismo završili konačno. Ja godinu dana nisam znao zašto se ona naljutila i tek mi je pre neku noć priznala da se naljutila zbog trudnoće - dodao je on.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: Zorica imala KOŠMARE, PA SE ZABRINULA ZA PORODICU, Ljuba pokušala da je razuveri! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'