AKTUELNO

Nije više mogao da ćuti!

Tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca" glavna tema bio je intrigantan odnos Dragane Mitar i Pavla Jovanovića. Njih dvoje su imali žučnu raspravu prilikom koje su razmenili teške uvrede, ali su i otkrili nove detalje svoje veze i Draganonog braka.

Nakon emisije, Pavle je otvorio dušu Lazaru Čoliću Zoli i rekao sve o čemu je do sada ćutao.

Foto: TvPink Printscreen

Svi u gradu gledaju Sinišu kao idiota. Ona stoji u separeu, njen muž 4 stola od nas. Mi smo se ljubili, on joj šalje poruku: "Kako se lepo ljubis sa deckom". Ona nije budala i nije glupa. Ona kaze kumu: "Ti da si neki kum, ti bi ga odveo odavde". Kad god ona izadje u grad, on dodje u klub i stane. On je dobar sa jednim dečkom koji radi sa nama. Taj dečko je hiljadu puta rekao da on dodje sam! - pričao je on.

Pavle je nakon toga objasnio kako je izgledao njihov raskid kada mu je saopštila da se neće razvesti od muža.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je za Novu godinu meni napisala da je razmišljala o svom životu. Razvešću se, prebaciću dete u drugi vrtić, naći ću posao i samo mi ti trebaš. Vratila se sa letovanja, a po njenoj priči, muž joj rekao da ide u Dubai. Ne može da mu da da ide sa Jovanom sam, jer je mali još i kao idu ćerke njegove iz prvog braka i vodiće ih zajedno. Ja sam bio u fazonu neka ide. I kad se vratila razgovarali smo, razmenili poruke, ona je rekla da ne može da se razvede. Nije mi konkretno rekla da smo mi u problemu. Rekla je da ne može da reši životno pitanje, da će biti vezana za njega. Ja sam nju prihvatio sa detetom, mali je super! I sad se ispostavi da ja lupam gluposti, budalaštine! - dodao je Pavle.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: Zorica imala KOŠMARE, PA SE ZABRINULA ZA PORODICU, Ljuba pokušala da je razuveri! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'