AKTUELNO

Luna se zahvalila Miljkoviću na njegovom džentlmenskom gestu.

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ove noći odgovaraju stanari impresivnog imanja u Šimanovcima, zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Tokom jučerašnje žurke Marijana Zonjić se naljutila kada je videla da Marko Miljković i Luna Đogani jedu zajedno, nakon čega joj je on žestoko odbrusio da se u to ne meša. Jedno od večerašnjih pitanja bilo je o toj situaciji, a odgovori su izazvali burnu raspravu.

Vikao si na Marijanu zbog Lune i to je bio prvi put da si stao u njenu zaštitu i poneo se kao muško. Da li misliš da je Marijana to namerno uradila da bi povredila Lunu? - glasilo je pitanje upućeno Marku.

Foto: TvPink Printscreen

Ne sviđa mi se to što je Marijana uradila. Ako je to vid ljubomore, onda treba da se razdvojimo ja i Marijana, jer neću da joj dajem lažnu nadu. Rekao sm da mi se ne sviđa. Druga opcija je da je to rijaliti igra - rekao je on.
Što se tiče situacije, osećala sam se odvratno. Ja bih hranu ponudila i najvećem neprijatelju. Znam da me ona ne gotivi i tu sam pukla. Hvala Marku na tome što me je odbranio - dodala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Marijana je dodala da ne treba da se priča o njenoj ljubomori, jer je Luna cele noći pravila Marka ljubomornim sa Tomom Panićem.

Ja nisam znala da su se oni u međuvremenu pomirili. Do juče su se pljuvali i bilo mi je ružno kada sam ih videla da jedu zajedno - izjavila je ona.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Sanja otkrila da Pavla ČEKA DEVOJKA, DRAGANA POLUDELA PA NAPRAVILA TOTALNI HAOS! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'