AKTUELNO

Jovani nije jasno šta Đoganijeva pokušava da dobije tako što se žali drugima jer ova ne želi da se druži sa njom.

Zadrugare koje nisu bile u dobrim odnosima, Jovana Tomić Matora i Luna Đogani su se pomirile, ali je sve poremetila Sanja Stanković, Matorina devojka koja je naknadno ušla u rijaliti, pa se ova distancirala od nje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na žurki, Luna se zbog toga žalila Nenadu Aleksiću Ša i Tomi Paniću što je iznerviralo Matoru, pa je odmah došla u Belu kuću da to prenese Sanji koja je ponovo okarakterisala Lunino ponašanje taktičkim.

Zamisli, Luna dolazi Nenadu i Tomi, kao ti i ja nećemo da se družimo sa njom. Ne mogu da verujem. Zašto se njima obraća. Ne razumem šta mi njoj radimo. Pitala sam je što se žali, ona mi kaže da ne treba mene da zanima kome se ona žali. - rekla je Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona hoće žrtva da ispadne, da svi mi ispadnemo loši pored nje. Na šta to liči, ne dao Bog da se za mene zakači. Ja ću kada bude bio sastanak da kažem sve. Tako je radila i sa Teodorom kada joj se ovde nije javila - nadovezala se Sanja.

Nataša Moskva i Adam Đogani su ušli u spavaću sobu, pa je Jovana upitala Đoganija zbog čega se njegova sestra tako ponaša.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Znam, treba da joj kažete to. Čak sam se i ja zamerao sa nekim ljudima zbog nje - rekao je kratko Adam.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji si dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'