AKTUELNO

Svakodnevno imaju nesuglasice zbog ovoga.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola uživaju u svojoj dvomesečnoj vezi i svakim danom pokazuju jedno drugom koliko su zaljubljeni. Mada Kulićeva na tome mnogo više potencira i neretko svog dečka pita koliko je voli, a on pokušava da je drži u neizvesnosti svojim odgovorima.

Na pitanje koga najviše voli, Zola je odgovorio Miljani da voli sebe, što je nju podstaklo da ga još nekoliko puta pita isto pitanje, ali joj je on uporno davao isti odgovor, a tek na kraju priznao i rekao da voli sebe i nju.

Foto: TvPink Printscreen

Ne, lažeš. Kaži da voliš najviše Miljanu, pa onda deset mesta prazno - insistirala je Kulićeva, ali želja joj nije bila ispunjena.

Njih dvoje su se tokom ovog razgovora mazili, ljubili i grlili, tako da je sve ličilo na jednu savršenu vezu, da bi nakon samo nekoliko minuta Kulićeva zaplakala. Naime, nju je povredilo to što Zola nije previše obazriv prema njoj, kao ona prema njemu.

Brate, ja tebe volim, što misliš da ti samo mene voliš. Šta, ti zaplačeš samo i ti mene voliš - pridikovao je Zola Miljani.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SAVO PEROVIĆ ZALJUBLJEN U LUNU: Do sada je vešto skrivao svoje emocije, ali je ISTINA IZAŠLA NA VIDELO! (VIDEO)

Zamisli da imaš pritisak i da moraš da ideš kod lekara, pa ja bih umrla za ta dva sata. Ne bih mogla dete da čuvam - rekla je plačljivim glasom, dok ju je Zola tešio i govorio joj da se i on isto oseća kada njoj nije dobro.

Miljana je zahtevala od Zole da joj obeća da će biti pažljiviji prema njoj, jer kada budu u braku moraće više da se poštuju.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'