AKTUELNO

Igra je za njega završena.

Kao što smo već navikli, nedeljom iz "Zadruge 2" publika izbacuje jednog takmičara. Ovonedeljni gazda bio je Miki Đuričić, a potrčci Dorotea Jovanović i Maja Marinković. Učesnici su u nominacijama ovoga puta izabrali Doroteu, a najmanje glasova publike imao je Vladimir Todorović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugari, zajedno sa nominovanima su se uputili ka ''Dubiozi'' kako bi tamo bila održana igrica nakon koje će možda jednom od njih biti duplirani glasovi publike. Igra se sastojala od toga da naprave piramidu od čaša uz duvanje balona.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pesma koja traje tokom igre je prestala, pa je na kraju u igrici pobedio Vlada Todorović i njemu su bili duplirani glasovi publike. Kranji odnos glasova u procentima bio je 54 procenata naspram 46 posto. Manje glasova ovog puta imao je Vlada.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugari su se pozdravili da Vladimirom koji se nakon toga uputio ka studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević. Ipak na kraju je Vladimir uradio nešto što je željno iščekivao, na rastanku je poljubio Zerinu Hećo, a ostali zadrugari su ih oduševljeno gledali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Vlada Todorović

#Zerina Hećo

'