AKTUELNO

Nije mogao, a da ne prokomentariše.

Posle Ljuba Pantović, koja je se ispričala sa Draganom Mitar o njenom bivšem ljubavniku, Pavlu Jovanović, došao je i Lepi Mića kao neko ko uvek ima nešto da doda.

Mića se Dragani pokazao kao dobar priajtelj u rijalitiju, koji joj uvek govori činjenice, iako ona nekad nije spremna da ih čuje.

Mića je prepričavao sve detalje sa Draganom, pa se dotakao bliskosti između Pavla i Mine Vrbaški i imao je baš oštar komentar.

Foto: TvPink

A jesi li videla kako se Mina sad nabacuje Pavlu? Sve joj je super, a samo je željna k*rca - izjavio je Mića.

Dragana je već Ljubi prepričala da ona ne smatra Pavla priajteljem, te da samo preko njihovih imena zajedno on i postoji u Zadruzi, ali Mića je imao komentar, koji se mnogima neće dopasti, pobesno obožavaocima Lune Đogani.

Fora je u tome što je Luna poludela, jer su shvatili da si ti sada zvezda u Zadruzi - izjavio je Mića, aludirajući da zbog Draganine priče, koja je broj jedan već nedeljama unazad, ostali takmičari ne dolaze do izražaja.

Foto: TvPink

Nije on svestan šta ću da radim sada. Tek ću da ga urnišem - poručila je Dragana, gledajući u Pavla, shodno tome da u poslednjih par dana nemaju najbolji odnos.

PROČITAJTE JOŠ: ZAPAMTIĆEŠ DAN KAD SI ME UPOZNAO, NE MOŽEŠ DA MI DIRAŠ PORODICU: Luna pobesnela zbog Miljkovića, pa mu ZAPRETILA KROZ ZUBE! (VIDEO)

U prilogu koji sledi pogledajte kako je to izgeldalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'