AKTUELNO

Bilo je nejasno šta oseća prema njoj, ali sada je sve kristalno čisto.

Jedna od najgledanijih emisija ,,Pitanja novinara" započela je veoma burno zbog intrigantnih pitanja predstavnika sedme sile. Novinari nisu štedeli zadrugare pa je veče krenulo rasvetljavanjem mnogih tajni koje su takmičari hteli da sakriju.

Novinare je zanimao i odnos između Lune Đogani i Marka Miljkovića koji su opet otkopali ratne sekire nakon što ju je njen otac Gagi posavetovao da se drži dalje od njega.

Pitanje za Lunu, rekla si za Marka Miljkovića da ne bi bila sa njim jer je on provaljena priča, šta si mislila pod tim što si rekla? - upitala je novinarka.

Foto: TvPink

Pa, provaljeno da se on igra ovde sa nekom taktikom. Kad je žurka, tu se smeška, a onda ovde ustane i ponižava me, kako ne bi bio sa mnom. Većina ljudi mi je ovde govorila da treba da se sklonim od nje, da je promišljen, da je programiran. Ja ne bih mogla da se foliram toliko dugo, kao što se on folirao od prve Zadruge - odgovorila je Luna.

Đoganijeva je prokomentarisala i da ona nije njen tip devojke, a potom je i Miljković ustao da kaže svoje mišljenje.

Foto: TvPink

Nemam puno toga da dodam, Luna sigurno neće sresti spontaniju osobu od mene. Ja ne igram nikakve igre ovde, više puta sam rekao da mi se Luna ne sviđa. Uopšte nisam proračunat, ne skačem, niti kujem planove, ali dajem zapravo da misle šta hoće - odbrusio je Marko.

PROČITAJTE JOŠ: SAD GOVORI DA MU SE SVIĐA LUNA, a sa NJOM je bio pre ZADRUGE? Isplivala fotka Petra Tojagića i ove kontroverzne pevačice! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor. O. B.

#Zadruga 2

'