AKTUELNO

Nije mogla da zaustavi suze!

Takmičari su u strahu, jer u "Zadruzi 2" je počela još jedna epizoda emisije ,,Pitanja novinara". protekla nedelja bila je veoma burna, pa je puno intriga, svađa i ljubavnih ispada spremno za rasvetljavanje.

jedno od pitanja koje je pokrenulo žestoku raspravu bilo je upućeno Aleksandri Subotić. Njeno ime došlo je u žižu javnosti zbog postupka njenog oca, Karađorđa, koji se pre par dana skinuo go i tako šetao velelepnim imanjem, što je mnogo povredilo Subotićevu.

Aleksandra, reci mi, kada si videla šta radi Karađorđe, da šeta go, da si mogla da ga se javno odrekneš, da li bi to uradila? - upitao je novinar.

Foto: TvPink

Jesam, htela sam da ga se javno odreknem. Nikad se toliko u životu nisam osetila, da me je sramota. Bila sam u stanju da promenim svoje prezime, ćerkino, nisam mogla da verujem - odgovorila je Aleksandra.

Potom je novinar želeo da sazna od Subotićeve kako se trenutno oseća zbog postupka svog oca, koji je, kako je navela, ponizio kao nikad u životu.

Moram da kažem, da mi je još teže. Ja nisam razgovarala sa njim, niti planiram. On je rekao da je to uradio zbog pregleda napolju, kada je čuo da je to mnogo gledano, imao je osmeh od uveta do uveta. Ipak je on ušao zbog sebe i zbog gledanost, takmiči se za nagradu. Osetila sam se odvratno i posramljeno zbog ljudi - odgovorila je Aleksandra.

Foto: TvPink

Totalno je promašeno da to radim zbog rejtinga. jednostavno sam ovde oseti diskriminaciju po pitanju godina, ja se osećam vrlo mladim, kao da imam dvadeset godina. Kad se žene slikaju, to je pohvalno, kada se muškarci skinu, to je dno - imao je svoj komentar i Karađorđe.
Rekao si da su pojedini iz kuće komentarisali i gledali kako prednji, tako i zadnji deo, ko je od takmičara to radio - dodatno je upitao novinar.

Foto: TvPink

Meni to nije bio bitan deo mog performansa. Mene nije sramota mog izgleda, to neka vam bude jasno. Neima je bilo smešno, ali i simpatično, a s obzirom da imam pedeset godina, mnogi su to osudili. Kada je Bora izneo da je moj klip najgledaniji, njima je zasmetao moj rejting - samouvereno je odgovorio Karađorđe.

Na celo izlaganje Karađorđa, Aleksandra je imala samo komentar, koji je poručila svom ocu, te ga je nazvala ,,budalom".

Veoma bih se naljutio, jer moja ćerka ne izgleda onako kako treba da izgleda, kao što izgleda njena majka - izjavio je Karađorđe nakon što je novinar upitao kako bi se osećao da Aleksadnra, njegova ćerka uradi istu stvar.

Foto: TvPink

U celu raspravu, uključila se i Ljuba Pantović koja je bila prozvana od strane Karađorđa, te je i ona imala svoj stav na celu temu .

Smatram da se pogotovu pred milionski auditorijumom, ne šeta nag, da je to sramota, ali to osobe koje pate od mnogih mentalnih poremećaja, ne mogu da shvate. To što se kače na moje ime, to je sramota. Ja smatram da neko ko ovde ni rečju, ni delima da privuče pažnju, taj uzima i skida gaće, jer će to imati neki efekat. Meni je veoma bilo žao moje ćerke, jer je istrčala plakajući - objasnila je Ljuba.

Ali kako to obično biva, kada se pojave u istoj priči bivši patnerni, niz uvreda i reči koje su uputili jedno drugom, odvele su temu u potpuno drugu stranu, te su nastavili da rešavaju svoje račune, nazivajući jedno drugo nekulturnim epitetima, obezbeđenje je moralo da odreaguje. Aleksandra je od sramote zbog svađe svojih roditelja briznula u plač i pobegla u spavaću sobu.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: SAD GOVORI DA MU SE SVIĐA LUNA, a sa NJOM je bio pre ZADRUGE? Isplivala fotka Petra Tojagića i ove kontroverzne pevačice! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor. O. B.

#Zadruga 2

'