AKTUELNO

Pogodile su ga njene uvrede!

Tokom večerašnje emisije "Pitanja novinara" došlo je do žestoke svađe između Dragane Mitar i njenog bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića. On je od predstavnika sedme sile saznao da je Dragana za njega izjavila da je "niža klasa", a sukob je kulminirao kada je otkriveno da jo ona, pored njega, imala još jednog ljubavnika koga je nazvala "gospodin iz Novog Pazara".

Njega nazivaš gospodinom, a mene ponižavaš da sam niža klasa - bio je ljut Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Da li hoćeš da kažem sve što znam? Nema potrebe da se blatimo, zašto si ušao ovde? Ja neću ništa sa tobom. Rekla sam ti da se vraćam Siniši i to je to. A obezbeđenje na splavu Siniši priča da se gubiš i pričaš o meni. Ja sam pogrešila, greška si i ti i taj drugi. Okrenula sam novi list. Šta god kažeš o meni ne može da me ukanali, jer Siniša sve zna - odgovorila mu je Dragana.

Pavle ju je savetovao da treba da se druže, jer u suprotnom šalju pogrešnu sliku, ali je ona ostala pri svom stavu.

Foto: TvPink Printscreen

Siniša ne postoji, zapamti! Ovde smo ti i ja! Zašto imaš potrebu da pričaš loše o meni?! Od svih ukućana, nas dvoje se najbolje znamo i treba da se držimo zajedno - vikao je on.
Ne mogu da se družim sa tobom, a želim da se vratim suprugu. Ja ljude ne merim po staležu, moje drugarice nemaju hleba da jedu, pa se družim sa njima. Naša priča je ispričana, sada se gubiš, nema te - rekla je Dragana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: PALE TEŠKE REČI: Ša nasrnuo na Tomu! Zadrugari ih jedva razdvojili! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'