AKTUELNO

Ša mu je rekao da na njega može uvek da računa.

U rijaliti program "Zadruga 2" nedavno su ušli Petar Tojagić, Sanja Stanković i Nenad Aleksić Ša, a ovi ukućani danas su dobili zadatak od Velikog šefa da iznesu svoje mišljenje o drugim zadrugarima nakon što je prošlo nekoliko dana od njihovog ulaska.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša je tokom svog izlaganja imao uglavnom pozitivne stavove o svojim cimerima, međutim malo duže izlaganje imao je kada je na red došlo da komentariše dečka Miljane Kulić, Lazara Čolić Zolu.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Ša je pre nekoliko noći izjavio kako smatra da Zola nije iskren u ljubavi sa Miljanom Kulić, ali i otkrio da je Lazar u velikim kockarksim dugovima, međutim sada je izneo totalno drugačiji stav.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako me je nervirao preko ekrana kada ga vidim na TV-u sa tim izgubljenim pogledom, malo me je to i plašilo i bila me je frka da li da uđem ili da ne uđem. Iz nekog razloga ga nisam gotivio, ali evo... Za ovih par dana sam stvarno ukapirao da si dobar momak. Svako ima svoju muku, ok si sa mnom i nećeš imati problem. Ako treba neka pomoć, tu sam - rekao je Ša Zoli.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku svog izlaganja Ša je rekao kao mu je Dragana Mitar najlepša devojka u kući, dok je za Tomu Panića izjavio da je "Mali Lepi Mića" i da je proračunat u svakoj situaciji koja se dešava pred kamerama, dok je ishvalio Aleksu Savića.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksa Savić je buduća velika zvezda. Videćete kada izađe iz Zadruge, ovaj dečko će da dominira. Momak je jedan od boljih cimera ovde. Deset plus za njega - rekao je Ša za Aleksu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Nenad Aleksić Ša

'