AKTUELNO

Više nije sigurna ni u šta, ali je otkrila čega se plaši.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Zerina Hećo dobila je pitanje od strane pevačice, Zorice Marković na osnovu starletinog odnosa sa Banetom Čolakom.

Danima slušamo, ti si se malo sad smirila, što se tiče ovog čoveka, ja sam bila samo dobar slušalac. On meni i dalje nije jasan, meni priča jednu priču, drugu drugima. mene zanima vaš status sada i šta ti hoćeš sada sa tim tvojim nastupom? Šta je tu istina, ko koga hoće na silu da poljubi - upitala je Zorica.

Foto: TvPink

Najbolje ljudi napolju znaju šta se između nas dešava. ja ne trčim za njim, naša komunikacija je krenula od onda kada je on dobio zadatak da mi se približi, da ga ja zagrlim. I onda sam razgovarala sa njim tu noć i odatle je krenula naša komunikacija, ali je opet došlo do svađe za manje od 24. sata. Kad sam ga pitala da li je imao zadatak, zaključila sam da je on samo zbog nagrade uradio to. Ja se ne plašim ničega, nikakvih istina, ja se najviše izevoltriram na njegove izjave da sam ja loša majka is ve što je izjavljivao. Plašim se sebe, jer sam sebe dovela u sitauciju na nasrnem fizički na njega i teško mi je zbog toga - odgovorila je Zerina.

Foto: TvPink

Bane nije hteo da se pravda, kako je naveo, već je priznao da je sve izmislio, slagao, ali vidno ironično i sarkastično u njegovom stilu.

PROČITAJTE JOŠ: ZALEPILI SE ZA TELEVIZOR! Zadrugari nisu odvajali pogled od SERIJE ZABRANJENA LJUBAV! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'