AKTUELNO

Lepi Mića pokušao da je ohrabri.

Mina Vrbaški se požalila svojim rijaliti cimerima da se ne oseća dobro, jer danima unazad priviđa ljude kojih nema kraj nje. Naime, ona se poverila zadrugarima da joj se to i ranije dešavalo i da taj fenomen poseduje i njena majka.

Ona ovu vrstu priviđanja okarakterisala kao neku "natprirodnu moć", dok ju je Lepi Mića ubeđivao da je sve to posledica njenog psihičkog stanja i podsvesti.

Foto: TvPink Printscreen

Mićo, znaš li koliko puta vidim nekoga koga ne znam. Prvi put mi se to desilo na ulici u toku dana. Kada sam sa mamom išla ona je stajala da priča sa nekim, a ja nikoga nisam videla. To je jedan od prvih puta kada ništa nisam videla, a osetila sam nešto jezivo, hladno - pričala je Mina, a onda nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Mićo, ja dođem ispred vrata i ona se sama otvore, sve što vidim, sve slike padnu dole. Tada sam ja pala u nesvest i tri dana sam bila van sebe - ispričala je ona.
Kada vidiš nekoga, ti probaj da ga uhvatiš, videćeš da je to psiha. To se dešava u snu - pričao je Mića Mini i govorio joj da sve što joj se dešava je stvar psihe.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ZALEPILI SE ZA TELEVIZOR! Zadrugari nisu odvajali pogled od SERIJE ZABRANJENA LJUBAV! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Mina Vrbaški

'