AKTUELNO

Njen dečko, David ju je tešio.

Otac Aleksandre Subotić, Karađorđe je tokom igre masne fote prihvatio da uđe u bazen go. Niko nije verovao da će on to uraditi. Svi zadrugari su se okupili oko bazena i šokantno reagovali kada je on skinuo bokserice i ušao u bazen.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njegov akt je iznenadio ćerku Aleksandru i bivšu suprugu Ljubu Pantović koje su htele da se odreknu bilo kakve veze sa njim. Danas u toku dana, mnogi cimeri su zbijali šale sa njim, što je Aleksandru dovelo do ludila pa je počela da histeriše po Beloj kući i u pabu kod dečka Davida Dragojevića.

Ti kao ćerka si mu rekla da se ne skida i kraj, on je utuvio da hoće i kraj. Niko nije verovao da će to da uradi. Ko je mogao da veruje da će da se skine, nemoj njih da kriviš, vidiš da je retardiran - pričao je David, a Aleksandra je počela da plače:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li kapiraš da ja to ne bih gledala, ne bih išla to ni da vidim, što radi to, pravi budalom sebe - govorila je ona.
Ku*ac me boli za Karađorđa i tvoju majku, hajde pusti me da jedem. Njemu je zanimljivo da to radi. Nemoj ti tu da se nerviraš - rekao je on.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Znam, pa samo kažem da to nije normalno, ne bih ja na njihovom mestu gledala to. Toliko godina. Niko me ne razume šta hoću da kažem, i sad me napadaš i ti. Lazar kreten hoće nešto meni da priča. Svi mu tapšu sinoć, to je nenormalno i to je to - pričala je ona i grcala u suzama.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

'