AKTUELNO

Zonjićeva sve negirala.

Lepi Mića želeo je noćas da čuje sve detalje odnosa Marijane Zonjić i Baneta Čolaka, koji je nedavno raskinuo vezu sa Zerinom Hećo, zbog čega je nastala velika svađa u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom Bane je tvrdio kako su oni imali intimne odnose i da je to video otac Lune Đogani, Gagi, što je Zonjićevu izbacilo iz takta. Ona je tom prilikom počela da viče na Baneta i sve da negira, a Lepom Mići je poručila da joj se više ne obraća.

Da li te je j*bao Bane? Zakuni se u majku, Marijana, zakuni se u svog brata! Bane kaže da te je j*bao! Pitam te da li te je j*bao u g*zicu i lažeš! - vikao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije! U brata se kunem! Šta je sa vama? Ja sam rekla svoje! Mićo, nije! - govorila je Marijana Mići, pa se obratila Banetu: Ljudi su te demantovali! O čemu pričaš ti čoveče? Nismo bili zajedno! Mi smo se samo družili - izjavila je Zonjićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa bili smo zajedno, normalno! Jesam, brata mi! Mićo, bili smo zajedno i samim tim smo imali s*ks, imamo slike zajedničke u krevetu. Gagi je video. Rekla mi je mama da se ne pravdam više nikome. Bili smo i Gagi je ušao u sobu i video te Marijana na kolenima. J*bao sam i nju i njenu drugaricu isto veče u istom krevetu - pričao je Bane.

PROČITAJTE: LUNA ĐOGANI GRCALA U SUZAMA ZBOG SANJE: Nikada se u životu nisam osećala više PONIŽENO I ZGAŽENO! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Marijana Zonjić

'