AKTUELNO

Nije joj svejedno što su njih dve bliske.

U Belu kuću večeras ulazi Sanja Stanković, devojka Jovane Tomić Matore, sa kojom je uplovila u vezu u prethodnoj sezoni rijalitija "Zadruga". Neposredno pred ulazak u rijaliti, plavuša je priznala da je iznervirana što se njena devojka pomirila sa Lunom Đogani i time dovela njihovu vezu u pitanje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, Sanji je zasmetalo što su njih dve previše bliske, pogotovo jer je između njih dve pao i poljubac, a sada Matora udeljuje Đoganijevoj komplimente.

Znate svi da su Jovana i Luna imale nešto pre "Zadruge 1" i u toaletu "Zadruge 1", a posle toga smo se Jovana i ja smuvale. Njih dve su postale jako prisne, gde je ona nju zvala u neki ćošak. Onda ona komentariše kako ova ima lepe oči, kako hoće da je gnjavi. To se meni uopšte nije svidelo, zato i nije dobila čestitku. Dobila je hranu, to je bila moja dužnost. Mi smo opstale i Lunina majka nam je davala rok trajanja - pričala je ljutio Sanja, a onda je otkrila da se sa blogerkom neće pomiriti po ulasku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da je uhvatila neke forice iz "Zadruge 1". Radi ono što je ispravno, ali ne i ono što oseća. Ne verujem da ćemo se pomiriti, jer znam da to nije iskreno i od srca. Nema potrebe da priča sa mnom. Mogla je pre "Zadruge 1", sada neću da mi glumi dobru Lunu. Naša veza je u pitanju. Uhvatila sam Lunin pogled kao kada je gledala Slobu - rekla je nervozno Stankovićeva.

Dok je sve ovo pričala Sanja je bila vidno uznemirena, a kako će se odvijati njihov odnos kada se sretnu licem u lice, ostaje da saznamo.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: MATORA ĆE SKAKATI OD SREĆE! Sanja Stanković je nova učesnica ZADRUGE 2! (FOTO)

U video-prilozima koje se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Sanja Stanković

'