AKTUELNO

Maneken nije uspeo da odoli čarima ove zadrugarke.

Tokom dana Ana Korać je sklopila dogovor sa Minom Vrbaški da flertuje sa Markom Markovićem kako bi stavila njihovu vezu na test, jer je počeo da je guši. Ukoliko Marko odoli Mininom šarmu, njih dvoje će biti zajedno, ukoliko ne, tu se njihova ljubav završava.

Mina je celo veče provela u Markovom društvu, a kroz Belu kuću su se raširile glasine da su se njih dvoje poljubili i da su sada u vezi. Ljuba Pantović je želela da ispita kako stoje stvari te je prošetala sa manekenom i saznala sve detalje.

Foto: TvPink Printscreen

Ne postoji tu ništa. Šanse nema da je tu nešto. Dok sam ja sa jednom curom, tu nema ništa. Sad pred svima da me postrojiš i da pitaš ja se nisam poljubio sa njom - pričao je Marko.
Šta ako su se one dogovorile? Ti nisi prošao test. Mina i Ana su moje lepotice, ako si me slagao, ubaciću te deset minuta u bazen - pričala je Ljuba, dok se Marko branio da on nema ništa sa Minom.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je završila razgovor sa Markovićem, Ljuba je odmah dotrčala do Ane i Mine i ispričala im šta je saznala.

Kune mi se u sve živo da ništa nije bilo, da se niste poljubili. Rekla sam mu da nije prošao test, da ste vas dve moje devojčice i ako me je slagao da ću ga ubaciti u bazen - prepričavala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Pa nismo se poljubili, nije bilo ničega. Ja sam mu rekla da poznajem Anu od ranije, da je on tvoja igračka - dodala je Mina.
Poenta je njegovo ponašanje. Reci mu slobodno da je njegovo ponašanje katastrofa - pričala je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Dorotea se bacila Momčilu u ZAGRLJAJ, pa završili pod JORGAN PLANINOM, POLJUPCI SAMO PUCALI! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'