AKTUELNO

Lepi Mića otkrio je šta mu je sve Dragana u poverenju rekla!

Izbacivanje jednog od nominovanih zadrugara samo što nije pokucalo na vrata, do tada, Lepi Mića imao je mnogo toga da kaže o pojedinim takmičarima.

Voditelj Ognjen Amidžić ispitao je Miću o trenutnoj sitauciji između Zerine Hećo i Baneta Čolak, te je Mića objasnio šta misli o njima. Prvo je apsolvirao da je Bane i dalje zaljubljen u Zerinu, ali da ga mržnja ne popušta.

Foto: TvPink

Došlo je do mržnje sa Banetove strane, on je pun mržnje. On ide iz greške u grešku, pokazuje svoj loš karakter. Tu pomoći nema. Laži, priča o svakome svašta, iz toga ne može da se izađe. Ja se bojim da to ne ode negde dalje. On bez nje ne postoji i Bane je toga svestan - izjavio je Mića.

PROČITAJTE JOŠ: ĐOGANIJEVI U SUZAMA: Luna i Adam nisu mogli da dođu do daha od PLAČA, blogerka priznala da joj je teško zbog GAGIJA: SANJAM GA NOĆIMA! (VIDEO)

Zatim se dotakao priče o trenutno najpopularnijem trouglu, Dragani, Pavlu i Siniši. Kako smo sinoć bili svedoci ispovesti Dragane Mitar, koja je ispričala da je prošla tešku životnu torturu, jer je bila žrtva porodičnog nasilja, ali i o svom suprugu Siniši izrekla je mnogo detalja o kojima nismo znali. Međutim, Lepi Mića je siguran da to nije ni deo priče.

Foto: TvPink

Dragana i Pavle su jedna priča koja je meni jasna kao dan. Ja sam rekao peti dan da će ona biti centar priče. Njena životna priča je jako interesantna, pitao sam se odakle takva žena ovde. Danas smo pričali tri sta sigurno o svemu, odlučila je da priča o braku, ona muža mnogo voli, ali je mnogo toga nju zabolelo u tom braku. Pavle je u nju zaljubljen, ali nije on toliko bitna, ona je osnova igra. Dakle, ona je ušla u vezu sa oženjenim čovekom, koji je ostavio sovju ženu zbog nje, zatim se desio Pavle, koji je devojku ostavio zbog nje. On je interesantan smao zbog nje. Ali ona nije ispričala ni deo njene priče, znači tek će ona reći ovde, ali ne trebamo mi od nje da očekujemo da kaže nešto ružno o svom suprugu, jer ona nije takva - izjavio je Mića.

U video-prilozigu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O .B.

#Zadruga 2

'