AKTUELNO

Njihov odnos je iz dana u dan sve napetiji i neizvesniji.

Kako je trenutno na programu Pink televizije ,,Izbacivanje", tokom kojeg će jedan od nominovanih zadrugara napustiti velelepno imanje u Šimanovcima, voditelj Ognjen Amidžić porazgovarao je sa Banetom Čolak i Zerinom Hećo.

Odnos koji i dalje drma "Zadrugu", jeste njihova veza, koja je doživela krah zbog nesuglasica i konstantnih svađa koje su imali ovo dvoje takmičara.

Šta se dešava kod vas, da li ste spremni za nove početke - upitao je Ognjen.

Foto: TvPink

Ništa konkretno. Dešava se to da se družimo kao i na početku, više smo se zbližili. Nismo razgovarali ni o čemu ozbiljnije. Ne razmišljam o tim stvarima, usmerena sam ka boljim stvarima. Usmerena sam da bude bolje - odgovorila je Zerina objašnjavajući njen blizak odnos sa Vladimirom Todorovićem.
Pa, ja se osećam okej, danas kada sam video mamu, mnogo mi je to značilo, jer mi njena podrška mnogo znači. Dosta sam grešio time što sam vređao Zerinu, što sam iznosio, hteo sam sebe da operem, da pokažem koliko je ona loša, a da sam ja dobar. Trebalo mi je vreme da shvatim, ali sam shvatio da sam pogrešio. Kada sam video taj snimak iz zatvora, u tuš kabini, mene je sve to zabolelo, bilo mi je teško - odgovorio je i Bane, ali onda su počele opet čarke između bivših partnera.

Foto: TvPink

To što je on počeo da me vređa pre Vlade, to nema veze. Njegovo ponašanje sa Marijanom, pa pipkanje sa ovim, sa onim. Njegov poziv koji je imao i ovo što priča, nema veze sa mozgom. Druženje sa svim ljudima koji su meni govorili najužasnije stvari, lažne suze, padanja u nesvest, sve to da zaboravimo - vidno raspoložena Zerina je odbrusila Banetu.

Njihova svađa se nastavila, kako su oboje shvatili da im nije mesto zajedno, ali ni ne mogu jedno bez drugog, čarke su bile sasvim izvesne da će se desiti.

Ne želim da se raspravljam, ja sam tu da kažem nešto, ne bih da sada pričamo u glas. Što se tiče samog druženja koje pominje, itekako narod zna moj odnos sa Jelenom Krunić, iz prethodnih nekih priča. Ja sam odlučio da dignem ruke od toga i mislim sve to što Zerina radi, da je sve to ružno i nisam zaslužio, jer iskreno nisam očekivao od nje ovo - nastavio je Bane da indirektno provocira, jer zna da je Zerina sa popularnom plesačicom u više nego dobrim odnosima.

Bane je izjavio u jendom trenutku da više ne veruje u stanja koje njegova bivša draga dođe kada se zadesi da se posvađaju, pa je izjavio da njeni nervni slomovi su pod znakom pitanja, iako se nije okrenuo za tim da je on prvi taj koji je odglumio padanje u nesvest, lažne suze, čemu je prisustvovala cela nacija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PUKLO JOJ JE SRCE ČIM JE VIDELA ŠTA SU JOJ PORUČILI NAJMILIJI: Zerinini javno PROZVALI BANETA, ona istrčala iz Bele kuće i pustila REKU SUZA (VIDEO)

U jednom trenutku Ognjen je upitao Baneta da li bi mogao da se pomiiri sa Zerinom, te je on rekao da se nikada ne bi pomiro sa njom, zbog svih stvari koje mu je ona uradila, što je njega povredilo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O .B.

#Zadruga 2

'