AKTUELNO

Brendon više nema mira, a njemu na žulj stao je maneken.

Voditeljka Dušica Jakovljević prekinula je razgovor sa svojim gostima u studiju, jer se u Beloj kući iznenadno desio totalni haos.

Naime, Branislav Brendon zakačio se sa Tomom Panićem, sa kojim je već odavno imao sukobe. Kada se slika postavila iz Zadruge, već su uveliko pljuštale uvrede između njih dvojice. Brendonu je zamsetalo jer je popularni maneken, prineo svoj stočić između kreveta, ali i to što je postavio trofej jelenovih rogova.

Foto: TvPink

Šta si ti skočio. Primio sam dve injekcije. Nebitno je za šta. Imam alergiju - vikao je Brendon na Tomu.

Međutim, ni Toma nije ostao bez teksta, već mu je žustro odgovorio.

Ma, ti si bolestan u mozak - odbrusio mu je Toma.

Potom se šoumen dotakao toga što je Toma između njegovih kreveta postavio antikvitete, što je dalo navelo Brendona da priredi šou na krevetu.

Foto: TvPink

Ne mogu da spavam zbog ovih rogova. Ovo je bre jelen, koristi se za žrtvovanje, kao da je neka sekta. Kakve su ovo vradžbine, konci. Znači, marš, dalje od mene, da li ti je jasno - uzvratio mu je Brendon.

Tu se svađa nije završila, uvrede su se nizale jedna za drugom, dok Toma nije izgubio živce i nije mogao više da sluša, pa je želeo da se, vidno iznerviran, skloni iz prostorije, ali mu Brendon i dalje nije davao mira.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: Mina PRIZNALA kada će PRIZNATI Pavlu svoja OSEĆANJA, a onda otkrila koga će prvo POLJUBITI u novogodišnjoj noći! (VIDEO)

U video-prilozigu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O .B.

#Zadruga 2

'