AKTUELNO

Otvorio sve karte, pa priznao kako su se rodile emocije između Jovanovića i Dragane.

Voditeljka Dušica Jakovljević je večeras u studiju dočekala podršku nominovanih zadrugara, majku Biljane Micić, Suzanu, i druga Pavla Jovanovića, Aleksandra Ćosića.

Dušica je upitala svog sagovornika Aleksandra šta misli o boravku svog druga u Beloj kući, a potom je on prokomentarisao šta misli o potresnoj ispovesti iz braka Dragane Mitar, sa kojom se Pavle zabavljao.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da mu sve ovo ne treba, on treba tamo da peva. Gledao sam ono što je Dragana sinoć rekla, osetio sam neku gorčinu, gledao sam i Pavlovu reakciju, on je bio potresen. On je u tom periodu bio njen zaštitnik. On je veoma kurplentan i mislim da je u tom trenutku Dragana videla u njemu podršku - ispričao je Aleksandar Ćosić.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Aleksandar priznao kako su se razvile emocije između Pavla i Draagane i istakao da smatra da je ljubav bila obostrana.

Smatram da ljudi treba da prate instikt i neku svoju emociju. Ono što sam siguran da je on u periodu u kom se zabaljao sa njom sledio svoja osećanja, a i ona. U te neke naše lokale su dolazili i Dragana i njen suprug. Kada je sve to počelo ja to ne znam - rekao je Pavlov drug.

Pročitajte još: ALEKSA POSLE ČETIRI MESECA UGLEDAO DEVOJKU: Čim je čuo ono što mu je rekla, spustio glavu, suze je JEDVA ZADRŽAO! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'