AKTUELNO

Za nju je ovo bio veoma emotivan trenutak.

Zadrugari su tokom večeri mogli da uživaju u novogodišnjim čestitkama koje su za njim spremili njihovi najmiliji. Banetu Čolaku su se obratili njegova majka i brat i imali su poruku samo za njega, gde njegovu bivšu devojku Zerinu Hećo nisu ni spomenuli.

Foto: TvPink Printscreen

Odmah potom je usledila i Zerininina novogodišnja čestitka gde joj se obratila njena drugarica, a zbog reči koje joj je uputila Hećo se čak i rasplakala. Između ostalog, njena prijateljica je spomenula da se kloni negativnih zadrugara, aludirajući na Baneta.

Imaš veliku podršku od mame i Sarah. Sarah je uz mamu, ništa ne brini, porasla je, prelepa je. Nemoj da padaš, budi jaka, samo pevaj, imaš talenta. Seti se šta ti je rekla mama. Svi smo dobro, skloni se od negativnih ljudi, pojedine osobe neću da spominjem, znaš na koga mislim. Druži se sa Lunom, Jelenom i Saletom, oni su ti pravi prijatelji - poručila je Zerinina najbolja drugarica.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon odgledanog klipa, Zerina je zajecala toliko da nije mogla ništa da izusti, već joj je samo na pameti bila njena ćerka za koju se plaši da će je osuditi zbog boravka u rijalitiju. Ona je izletela iz Bele kuće i preselila se u pab gde je lila gorke suze i samo pričala o svojoj naslednici.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MOJ TATA I OČUH SU NAJBOLJI PRIJATELJI! Luna sa ponosom pričala o svojoj porodici, a evo šta su joj Anabela i Gagi poručili! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zerina Hećo

'