AKTUELNO

Lepi Mića hteo je Dragani da da upustva kako treba da se ponaša, pa ga ponela priča i rekao malo više.

Lepi Mića prišao je Dragana Mitar kako bi je posavetovao o trenutnoj situaciji koju je ispričala u Beloj kući, a tiče se njenog odnosa sa sadašnjim suprugom Sinišom Dragutinovićem za koga je rekla da ju je pshički zlostavljao.

Naime, tokom emisije ,,Pitanja novinara" Dragana je ispričala detalje svoj eturbulentne veze sa Sinišom, koji je otac njenog deteta. Kroz suze, jecaje i uzdahe pričala je, dok su ostali zadrugari nemo slušali.

Foto: TvPink

Nakon emisije, Dragani je prišao Lepi Mića koji je želeo da je posavetuje kao prijatelj kako da se postavi u ovako teškoj situaciji.

Nemoj o njemu loše da pričaš, pričaj kako je on je bio dobar i da je brak vaša stvar. Gde je on dobar, to istakni. Pričaj samo istinu, narod ne možeš prevariti. Luna se buni, kao šta ona ustaje, šta ovo priča, to ti je sve jasno - izjavio je Mića.

Foto: TvPink

Nisam ja njega ukanalila ništa, mislim da sam baš lepo sve rekla - odgovorila mu je Dragana.

PROČITAJTE JOŠ: DOVEO JE DO IVICE SUZA! Vlada otkrio šta oseća prema Zerini, pa zaplesao sa njom, ona nije KRILA SREĆU! (VIDEO)

U toku razgovora Lepi Mića potkačio je i mognu blogerku, Lunu Đogani, izrekavši da se ona bunila dok je Dragana prepričavali svoju ispovest, jer se  Đoganijeva nije našla u centru pažnje. Međutim, Dragana poučena rijaliti iskustvom, nije htela mnogo to ga komentariše, već je sa Mićom pričala o gorućim temama.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'