AKTUELNO

Miljana je sigurna da će je Marija grditi, ali ona ima taktiku kako to da joj objasni.

U dobro poznatom terminu na ružičastoj televiziji gosti su novinari, koji uvek iznova i iznova izazovu strepnju zadrugara, jer će imati mogućnost da ih ispitaju sva najzanimljivija pitanja.

Sledeće pitanje bilo je za Miljanu Kulić. Naime, njena veza sa Lazarom Čolićem Zolom, svakim danom dostiže viši nivo. Prva rijaliti mama je nakon s*sa koji je imala sa svojim emotivnim partnerom priznala da bi sa njim volela i da ima dete, ali kada je pušten video njihove vrele akcije, ona se posramila.

Foto: TvPink

Priznala si da bi volela da imaš bebu sa Zolom, ali si se ipak postidela kada je snimak vašeg odnosa pušten. Zbog čega - upitala je novinarka.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam takva osoba, sramežljiva sam po prirodi i sramota me je da pričam o takvim stvarima. Sramota me je da vidim svoj klip, iako se ništa nije videlo. Bila sam svesna toga da će biti pušten klip, uvek sam pričala o tome da ne želim vezu u rijalitiju, bila sam protivnik toga kada sam ja u pitanju. Međutim, demantovala sam samu sebe, kada je on ušao, zaljubila sam se u njega i normalno je da se drugarstvo pretvorilo u ljubav i posle mesec dana desio s*ks. Samo se kajem što sam rekla, pa porekla. Plašim se šta će mi mama reći ako se bude vratila u Zadrugu, ali ću joj lepo objasniti. Posle rijalitija imamo ozbiljne planove - sažeto je objasnila Miljana u svom stilu.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

PROČITAJTE JOŠ: Luna otkrila koga će prvo POLJUBITI u Novoj godini, Marko Miljković odmah reagovao: SMUVAĆU JE U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'