AKTUELNO

Mitar je priznala i da je vredelo što je dala šansu svom braku.

Na repertoaru ružičaste televizije startovala je emisija ,,Pitanja novinara", zbog  koje mnogim zadrugarima ne bude dobro, dok novinari imaju mogućnost da ispitaju goruća pitanja na osnovu događaja koja su se desile tokom nedelje.

Urednik i novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević imao je pitanje za Draganu Mitar da uporedi njenog sadašnjeg supruga i bivšeg dečka. Naime, tokom emisije Dragana je ispričala mnogo detalja iz njenog braka sa Sinišom, ali i njegovog prvog braka, pa se priča sama od sebe nadovezala.

Foto: TvPink

Hajde da napravimo paralelu, kako si se osećala dok si bila sa Pavlom, da li ima razlike u odnosu na ono kako te je Siniša tretirao - upitao je Darko zbog onoga što je Dragana ispričala da je Siniša bio taj koji je nipodištavao.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je novinar i urednik portala Pink.rs, Darko želeo da sazna kako sada uplakana zadrugarka gleda na odnos sa Pavlom, pa je Dragana šokirala sve svojom izjavom.

Bio je moj trenutak slabosti i ranjivosti i mislim da nisam neke stvari donosila zdravog razuma - odgovorila je takmičarka.

Dragana je završila svoj govor time da su Siniša i ona dala svom braku još jednu sanšu, pa je napomenula da je za nju vredelo, ali da nije mogla da kaže u njegovo ime, a potom joj je urednik portala Pink.rs i novinar, Darko pružio reči podrške.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

PROČITAJTE JOŠ: SMEJALA SE DO SUZA: Zola imitirao svoju devojku KAKO DOZIVA MARKA MILJKOVIĆA! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'