AKTUELNO

Želela je da bude intimna sa njim, ali ju je ipak odbio!

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Karađorđe u svom stilu, postavio je pitanje, jer je bio povređen zbog završnice svađe u kojoj je deblji kraj izvukla njegova ćerka, Aleksandra Subotić.

Foto: TvPink

Naime, nakon što je Vladimir Tomović nasrnuo na Aleksandru, a potom i diskvalifikovan, jer je prekršio osnovno pravilo boravka u Zadruzi, pa je Karađorđa zanimalo kako je Zlata Đurković upletena u celu svađu.

PROČITAJTE JOŠ: NEVERICA! Đekson pogledao Petrućijev s*ks sa Rebekom! Čim je video kako on to radi, izustio je OVE TRI REČI (FOTO)

Foto: TvPink

Kakva je uloga Zlatina u situaciji kada je Vladimir fizički nasrnuo na tebe. Čuo sam da su se krili po štali i da je on nju odbio, pa je zbog toga došlo do te scene - upitao je Karađorđe.
Zlata nema nikakvu ulogu, mi smo se borili protiv toga, da je jedna grupa žena napadnuta. Mnogi su aludirali da Zlata okuplja tu neku ekipu, ali to nije istina. Nas dve smo bile samo žrtve tog momka - objasnila je Aleksandra.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'