AKTUELNO

Bila je izrevoltirana prozivkama svoje cimerke.

S obzirom na to da je Veliki šef primetio da u Zadruzi skoro svi zadrugari ogovaraj jedni druge, odlučio je da im pošalje pismo na adresu Bele kuće. On im je obrazložio da svi moraju rešiti sve razmirice koje imaju, a među prvima je bila Zerina Hećo.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana i ja smo jako bliske bile. Ona se u zadnjih 6 dana tako ponaša. Ja sam bila izrevoltirana zbog toga što se udaljila od mene, zato sam ja rekla da ne želim da komuniciram sa drugim ljudima, navela sam samo Lunu, Jelenu i ne znam koga još. Druga stvar, Zorica je pričala da se neko podsmevao Sanjinom spotu (Stanković), a ja tri puta pitam da li sam se ja podsmevala, ona me preskače. Ona samo baca koske! - rekla je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica Marković nije mogla da ćuti, pa je odlučila da je preseče ovim rečima.

Ja sam sa Mićom došla u sukob zato što sam se nadvikivala kao sada sa tobom. Ti se od tvojih folirantskih sra*a stalno kačiš za mene. TI si jedan folirant koji je od sebe uspeo da napravi žrtvu. Ti kao budala trebaš ovde i kao takav folirant. Doveo te dečko, on je po*ušio, zato što si ti jedan ološ! Foliraš, ti si najveća ku*vetina u istoriji! - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovoga je nastala ozbiljan rasprava između njih dve, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Zerina Hećo

#Zorica Marković

'