AKTUELNO

Pavle nije mogao da veruje šta čuje!

Šokirana javnost odnosom Dragane Mitar i Pavla Jovanovića koji je ušao pre nekoliko dana u ''Zadrugu'' sve više intrigira gledaoce kraj malih ekrana. Večeras su prikazivani klipovi na kojima se moglo videti da je njen bivši ljubavnik i dalje poštuje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To Dragani nije bilo jasno jer je u razgovoru sa svojom drugaricom Natašom Moskvom otkrila da jedva čeka gledanje snimaka kako bi saznala šta Pavle drugima priča o njoj. Nervozna jer nije dobila odgovore na svoja pitanja, ona je vrlo burno reagovala i postavila mu nekoliko pitanja kako bi saznala šta je pravi cilj njegovog ulaska.

Kada bi neko drugi ušao ovde, meni bi ovo bilo smešno, ali bi mi sa neke strane bilo kul totalno. Meni što je normalno, tako je drugima nešto nenormalno. Ja imam takav život, ja sam ga uredila kako ja hoću. Ja odlično znam kako je u mojoj glavi sve. Svaki moj postupak je promišljen. Ja se ne brinem za sebe kada izađem posle ovoga - rekla je Dragana, a onda je Pavle presekao:
Ne razumem tebe, ti hoćeš da mi ovde ratujemo. Što si ti toliko bezobrazna, ne razumem te? Ti misliš da ja tebi loše želim ili lažem - upitao je Pavle, na šta je ona rekla.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mene sam zanima zašto si ti došao ovde. Da l' bi ti ušao ovde da ja nisam tu? - pitala je Dragana.
Ti si uporno krenula meni da želiš loše, a ja tebi ništa nisam loše uradio. S druge strane, ti mene jako dobro poznaješ, ali i ja tebe. Na klipovima ništa pričao nisam - rekao je Pavle zabrinutim tonom.

Dragana je potom iznervirana počela da sređuje svoj krevet i otkrila da kako bi se njihov ceo odnos objasnio potrebno da uđu još pet osoba, tačnije dve žene i tri muškarca, što je Pavla ostavilo u čudu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne razumem zašto si ušao, to me jedino zanima. Hoću da mi neko objasni to. Ti nećeš, neko bi trebalo. Nama fale ovde još dve žene i tri muškarca, da cela priča bude u kompletu - rekla je Dragana, dok je Pavle ostao u čudu.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

'