AKTUELNO

Oduševili se kada im je prikazan ljubavni klip.

Zadrugari su ove noći imali priliku da vide sve najzanimljivije situacije koje su se izdešavale u poslednjih nekoliko dana u Beloj kući, u okviru emisije "Gledanje snimaka".

Jedan od klipova bio je i onaj na kom je Toma Panić pričao kako je primetio da novi zadrugar koji je inače u vezi sa Anom Korać, Marko Marković, često prilazi Luni Đogani i da je bacio oko na nju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja to ništa nisam primetila. Nisam primetila bilo kakvo muvanje od strane Marka. On je mene izmasirao, bolela me je kičma. Masaža nije bila kao što se neki masiraju, trljaju jedni od druge. Ništa loše nije uradio. Po ceo dan je sa svojom devojkom. Mislim da se Toma malo istripovao i to je to - rekla je Luna.
Ja sam se Tomi smejao direktno u facu, da imam pretenzije prema bilo kojoj devojci ovde, ne bih bio sa Anom. Nema potrebe da komentarišem, moje vreme provedeno sa Anom govori sve - naveo je kratko Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: ŠTO SE TIČE MORALA, MORALA SAM! Luna ocrnila Eleonoru, pa poručila njoj i Slobi: NEKA IM JE SA SREĆOM! (VIDEO)

Ne mogu da mu nađem manu nijednu, predivan je. Stvarno, ja nemam nijednu zamerku - rekla je Ana Korać, Markovićeva devojka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nešto kasnije, novom ljubavnom paru u Beloj kući je pušten i ljubavni klip. Ana i Marko bili su oduševljeni, a Koraćeva je nekoliko puta ponovila da je presrećna sa njim i da ne postoji nijedna stvar koja joj smeta kod njega.

Anina najbolja drugarica u rijalitiju, Jovana Tomić Matora se čak i rasplakala dok je gledala ovaj snimak zaljubljenih golupčića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Ana Korać

#Marko Marković

'