AKTUELNO

Mislili su da ih kamera ipak neće snimiti.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruge 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana. Tako je bilo i ovoga puta.

Foto: RTV Pink , printscreen

Zadrugarima je pušten snimak na kom se Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola svađaju zbog Zerine Hećo.

Ovde se pričao o Zerini. Ja sam ti zapalio cigaretu pred Miljanom i otvorio sam ti vreta kad si mi ti rekla. A Miljana i ti niste u najboljim odnosima. Nije bilo potrebe da umišlja bilo šta - rekao je Čolić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni je to nebulozan razlog vaše svađe. Ništa ja nisam primetila. Ne bih da se uplićem, ali ću ovde stati na svoju stranu - navela je Zerina.

Miljana nije bila prisutana tokom ove emisije, pa je njen komentar na celu situaciju izostao, a zadrugari su većinom podržali Zolu.

Nešto kasnije, pušten je i snimak kada su Kulićeva i Lazar imali s*ks u hotelu pre nekoliko dana.

Ona je bila izričita da se ne vidi. Ona i ja smo u vezi, smatramo to ozbiljni, ne smatramo da to jedini radimo ovde. Mi osećamo veliku ljubav, nije to ništa loše. Svi parovi ovde to rade. Možda je javnost iznenađena jer je ona rekla da to neće raditi. Desilo se iz ljubavi, ona je moja devojka, ja nju volim, ona je iza mene, ja iza nje. To nije ništa loše - naveo je Zola.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: MAJA ŽELI DA BORA OTKAŽE KONKURS ZA SVOJU POTENCIJALNU ŽENU? Njegovo srce pripada meni! (VIDEO)

Ovo je za mene hrabrost i poštenje. Miljana je plakala jutros, ona se plašila da on nju ne napusti, da je ne ostavi, plaši se reakcije roditelja. Rekla je da neće, uradila je to, plaši se da opet ne ostane trudna. Ja sam joj rekao da iako ostane, rodićeš opet - podržao je ovu priču Lepi Mića.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'