AKTUELNO

Svi su sa zadovoljstvom prihvatili ovo.

Zadrugari su prethodne noći napravili opštu pometnju u Beloj kući, a obezbeđenje je zbog mera bezbednosti opkolilo Zadrugu.

Kako su takmičari bili spremni za početak novih izazova, Veliki šef odlučio je da im pošalje pismo na njihovu adresu, a ono što im je poručio ih je sve neizmerno obradovalo.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, danas ćete se takmičiti u pravljenju irvasovih rogova! Igraćete tako što će vođa izvlačiti po 2 papirića i to će biti parovi u igri. Ona će pokazati koja su imena, a takmičenje može da počne odmah čim se podelite - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Miki Đuričić izvlačio je papiriće gde će se zadrugari raspodeliti kako bi igra mogla da počne, a na sebi svojstven način nasmejao je sve ukućane svojim humorom dok ih je redom prozivao.

Foto: TvPink Printscreen

Toma Panić i Dorotea Jovanović boriće se protiv Karađorđa Subotića i Saleta Tru. Aleksa Savić i Mina Vrbaški biće protiv Davida Dragojevića i Marijane Zonjić. Nataša Moskva i Vlada Todorović protiv Lune Đogani i Aleksandre Subotić. Jovana Tomić Matora biće sa Snežanom Ilić, a Zorica Marković boriće se zajedno sa Jelenom Krunić. Lazar Čolić Zola i Olja Bajrami boriće se protiv Momčila Milojevića i Maje Marinković. Bane Čolak i Biljana Micić boriće se sa Borom Santanom i Zlatom Đurković. Lepi Mića i Marko Marković biće protiv Lazara Jeremića... - izvlačio je Miki papiriće ovim redosledom.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo i kako su takmičari prihvatili ovaj izazov, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'