AKTUELNO

Jelena zamerila Saletu što je otkrio Petrućiju njihove intimne detalje.

Reper Sale Tru je u toku žurke burno reagovao na ignorisanje njegove devojke Jelene Krunić pa je zbog toga udarao pesnicama u zid. Situacija je kulminirala kada je Sale odlučio da popriča sa njom u garderoberu.

Foto: TvPink Printscreen

Jelena mu je besu konačno priznala koji je razlog zbog njenog ignorisanja na žurki. Zamerila mu je što je podelio sa ostalim zadrugarima intimni detalj iz njihove veze, tačnije da su imali odnose u tuš kabini koja je propala, a Sale je savetovao Petrućija kako da se to ne dogodi njemu u odnosu sa Rebekom Popović.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta si pričao Petrućiju? Pričaš kako da je*e Rebeku, da stanu oboje u kabini. Što si ti njemu davao savet? To je naša intima, kako te nije sramota bre? Sram te bilo, skloni mi se sa očiju, neću da te vidim. Idi pričaj kako da ne propadnu, pošto smo se ti i ja je*ali, hajde idi - vikala je Jelena na Saleta.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti meni nisi prišla, sram te bilo - vikao je Sale na nju.
Na mene da kreneš, na mene da se zalećeš? Klošarčino jedna - vikala je Jelena koja je bila u suzama.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Obezbeđenje je reagovalo istog momenta pa je repera odvelo u zatvor u okviru "Zadruge" gde će provesti noć kako bi se strasti smirile nakon ove žestoke svađe koju je imao sa Jelenom.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jelena Krunić

#Sale Tru

'