AKTUELNO

Miljana joj prenela ono što je videla.

Ukućanke Ana Korać i Miljana Kulić su u ovoj, ali i u prošloj sezoni rijaliti programa "Zadruga", ostvarile sasvim korektan odnos. One su postale toliko bliske, da je Kulićeva morala da je izvede iz kazina kada je videla kako Mina Vrbaški igra sa njenim dečkom Markom Markovićem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana je oplela po Mini tako što ju je nazvala rasturačicom brakova i veza u Zadruzi, isto tako je dodala u svom izlaganju da smatra da joj Vrbaški glumi drugaricu.

Foto: TvPink Printscreen

Vas dvoje ste super par, ali sad sam videla da je i ona rasturačica veza, igra uz njega. Ne mogu da verujem, ali ti si svesna svojih kvaliteta. Ona tebi glumi drugaricu. To je njoj posao da rastura veze ovde. Mrzim te opajdare i k*rvetine, da nemam reči da ti opišem - rekla je ljuto Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ma nema veze, ja se njemu sviđam. Ne potresam se uopšte. Odlično ja znam ako mi se nešto ne dopadne, ja to prekidam - kratko je prokomentarisala Ana koju nije mnogo potreslo ono što je rekla Miljana.
Ti si meni draga i volim te. Radovala sam se zbog tebe, ali hoću da ti kažem - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je ostala u hotelu kako bi sebi popravila šminku pa se posle pridružila cimerima u kazinu. Podsetimo, Ana Korać i Mina Vrbaški su pre nekoliko godina bile sjajne drugarice, toliko dobre da su zajedno živele u jednom stanu u Beogradu, međutim njihovo prijateljstvo je doživelo krah, a ratne sekire su zakopale kada su se srele u prošloj "Zadruzi".

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

'