AKTUELNO

Verbalni sukob je nastao zbog podele budžeta.

Voditelj Milan Milošević je posetio stanare Bele kuće kako bi se izvršio izbor potrčka i omiljene osobe. Milošević je čestitao Miljani Kulić na ovonedeljnom vođstvu, a potom i prokomentarisao njenu raspodelu budžeta prilikom koje je o svim zadrugarima iznela svoje mišljenje.

Nekolicina zadrugara je ostala nezadovoljna njenom odlukom i iznervirana zbog komentara. Jedna od njih je i Zerina Hećo jer je dobila najmanji budžet.

Foto: TvPink Printscreen

Mene je iznerviralo što je sve iskomentarisala, samo mene nije i dala mi je najmanji budžet. Ako me ne voli neka mi to i kaže. Od sada me više niko ne zanima, osim Lune, Jelene i za sada Vlade - vikala je Zerina.
Ona je folirant, patetična. Ološ. Dala sam joj najmanji budžet jer je ne volim. To tvoje hvatanje na patetiku me ne zanima. Glumatanje žrtava ne prolazi -  uzvratila joj je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Miki Đuričić se uključio u njihovu raspravu i istakao da Kulićeva ima pravo da joj dodeli budžet po svom nahođenju, kao i to da je ne prokomentariše, što je nju i te kako iznerviralo, pa je nastao pravi haos.

Sve najgore mislim o tebi. Ja što kažem, to i mislim, jedino što u afektu kažem, zbog toga se izvinim. Moje mišljenje o njoj ona zna. Nisi više vredna da te komentarišem - vikala je Miljana na Zerinu.

Pročitajte još: BILA JE SUROVO ISKRENA: Miljana dodelila budžete, pa svim zadrugarima sasula u lice šta misli o njima! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'