AKTUELNO

Ogovarale su svoje cimere u gluvo doba noći.

Zadrugarka Nataša Moskva je priznala da se plaši kako će njena drugarica Dragana Mitar uspeti da se izbori sa situacijama koje slede u Beloj kući jer je u subotu veče ravnopravni učesnik postao Pavle Jovanović koji je inače njen bivši ljubavnik.

Foto: Privatna arhiva

Ona je pomenute strahove podelila sa pevačicom Zlatom Đurković koja zna Draganu i njenog supruga Sinišu i pre rijalitija. Zlata zna jednu stranu priče koju Dragana iz dana u dan menja.

- Kapiram krizu identiteta i da hoće karijeru. Ona je prema meni baš draga, mnogo je dobra. Ali ne može da menja priču posle mesec dana - rekla je Zlata.

Foto: TvPink Printscreen

- Ona mora da razmišlja pre svih nas i pre svih novinara. Ja joj ne mogu pomoći. Samo mogu da budem uz nju, ali ne znam čitavu priču. Ne mogu mnogo da se mešam, ali imaće moju podršku. Ona sada ne zna gde joj je dupe, a gde glava. Ne znam kako će iskreno da sve ovo prevaziđe. Samo pokvarena osoba može ovo da odigra kako treba. Ja tačno znam i vidim - rekla je Nataša.

- Ja sam pričala sa njim jer mene ne zanima Dragana sada, ona ništa nije kriva. On je problem, zašto je on došao ovde - upitno je rekla Zlata.

Foto: TvPink Printscreen

- On je lud za njom, on je zeznuo vezu od 10 godina zbog nje. O čemu mi pričamo ovde, on je ludo zaljubljen u nju. Jedino što ne treba da radi jeste da ne ide da priča sa ljudima oko toga kada je oni ne pitaju - rekla je Nataša za kraj.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

'