AKTUELNO

Petrućiju se ovo nije svidelo!

Marko Petrušević Petrući želeo je tokom protekle noći da ima intimne odnose sa Rebekom Popović u kupatilu koje se nalazi u dvorištu pored bazena, međutim to mu nije pošlo za rukom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su se osamili, Rebeka je priznala ovom zadrugarku da ima tremu i da ne može da se opusti, kako bi imali intimne odnose. To se Petrućiju nije svidelo, ali je ipak odlučio da sve obustave i vrate se u kuću gde su o ovoj temi pričali sa Natašom Moskvom i Lazarom Jeremićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam, ja ne mogu! Ja neću moći, kunem ti se! Ne mogu, psihički ne mogu! Izvini, ali ne mogu! Trip mi je, razumeš? Ne, molim te! Ovi će nas videti. Ne mogu da čučnem - pričala je Rebeka.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta, usr*la si se? Pa ne vidi se! Šta ti je? Dobro, polako samo. Kao kada se ljubimo, ništa više. Polako. Neću ja da te tresem, ali mi je teško, diže mi se - govorio je Petrući.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, pre ulaska u "Zadrugu 2" Petrući je imao devojku, koju je prevario pred kamerama sa Jelenom Krunić, a posle nekoliko nedelja uplovio je u emotivnu vezu sa Rebekom Popović koja je pre ovoga bila bliska sa Mikijem Đuričićem.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Marko Petrušević

#Rebeka Popović

'