AKTUELNO

Pokajala se zbog uništenog prijateljstva.

Dok je Milan Milošević vodio intervju sa mladom blogerkom Lunom Đogani, Jelena Krunić i Marijana Zonjić su baš o njoj razgovarali. Naime, Zonjićeva je otvorila dušu Jeleni i rekla joj kako se pokaje uvek kada nešto loše kaže Luni koja je uvek prema njoj bila korektna.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja se mnogo puta pokajem što sam nešto rekla. Evo, prvo za Lunu, svaki put kad se posvađamo ja se setim. Iznerviram se, i sve i svašta joj kažem. Posle mi bude glupo da joj kažem "izvini", ovo-ono. Setim se kako smo bile dobre - rekla je Marijana, a onda je Jelena rekla da Luna ne veruje ljudima zbog svega što se dogodilo u prvoj sezoni rijalitija:

- Ona ne veruje nikom, jer je mnogo veliki stres preživela. Nemoj da ti je glupo da kažeš da ti je žao ako se tako osećaš. Ona ima probleme sa prijateljstvima iz prethodne sezone. Na kraju shvati ona ko joj dobro misli, a ko ne - govorila je Jelena.

Foto: RTV Pink

- I Adam i Luna ne pričaju sa mnom zbog onoga što sam rekla. Bili su super, ali šta da radim. Ja sam mnogo puta ustala, radila sa njim, i znam kakav je Gagi - rekla je Zonjićeva, a Jelena joj je dala dobronameran savet:

- Ja mislim da bi bilo okej kada bi se izvinila javno, veruj mi tebi će biti mnogo lakše. Moraš da uradiš to, da bi tebi bilo lakše - saverovala ju je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marijana Zonjić

'