AKTUELNO

Nije se sebi svidela.

Tokom gledanja snimaka sa prve "Zadrugovizije" u ovoj sezoni rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga", Rebeka Popović napustila je crni sto gde su sedeli ukućani i gledali svoje nastupe i otišla u spavaću sobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Tamo ju je sačekala Marijana Zonjić koja nije imala hrabrosti sa svima da gleda svoj nastup. Ova ukućanka kroz nekoliko sekundi tešila je Rebeku, jer je Popovićeva završila u suzama, s obzirom na to da joj se nije svidelo kako je izgledala na TV ekranu.

Šta si propala? Ti si ovde najmršavija! Ne s*ri Rebeka, ti si ovde najmršavija! Da li si normalna? - tešila je Marijana Rebeku.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa gledaj kakva sam! Sva sam se uobličila! Ja neću ništa da jedem! Nikada nisam imala ovakve obraze! Debela sam! Ogromna mi je glava - kroz suze je pričala Rebeka.

Kada su videle šta se dešava nekoliko zadrugarki prišlo je Rebeki Popović, koja je od Dorotee Jovanović i Aleksandre Subotić dobila pohvale na račun svog izgleda.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je bilo? Ti si bolesna! Ti si mršava da mršavija ne možeš biti! Ti stvarno imaš problem, ako neko nije debeo, to si onda ti - pričala je Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rebeka Popović

'