AKTUELNO

Ništa mu nije jasno!

Milan Milošević je u toku večeri razgovarao sa Mikijem Đuričićem i tom prilikom su napravili rekapitulaciju dešavanja od prošle nedelje. Na početku razgovora oni su se dotakli "Zadrugovizije", a tom prilikom Miki je izjavio kako mu je žao Marijane Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova zadrugarka, koja se profesionalno bavi pevanjem, je nakon nastupa koji je imala na velikoj sceni "Zadrugovizije", dobila komentare kako bi bilo bolje da promeni svoje zanimanje i da se zaposli u pekari.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Žao mi je Marijane. Ja je jesam sprdao. Dešavalo se ovde uživo da peva solidno. Peva kao što pevaju i te pevačice. Bilo mi je malo žao. Ja se jesam malo šalio, ali sam joj se noćas izvinjavao. Ne treba stajati nekom na muku, znaš kada želiš da se baviš time, a ti mu staješ na muku. Krivo mi je - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki je istakao i da mu je drago zbog odličnog nastupa i plasmana Alekse Savića i dodao da je ovaj zadrugar veoma kulturan i vaspitan momak i da su njegovi roditelji sigurno ponosni na njega.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U nastavku razgovora sa Milanom Miloševićem, Miki je izjavio kako smatra da Rebeka Popović, sa kojom je dosta vremena ranije provodio, počela da opterećuje Marka Petruševića Petrućija, a zatim je komentarisao Draganu Mitar i njenog ljubavnika Pavla Jovanovića.

Foto: Printscreen Instagram

Pavle je ušao, ima život, ima pare, ima žene... Malo je nezgodno. Sama si kriva! Ne ulazi u rijaliti ako si imala ljubavnika. Ona je rekla da su bili tri meseca, on kaže šest meseci. Dragana je džek, desi se. Pavle je rekao za nju da je najdivnija na svetu. Vidi se da je dečko šmeker. Znači tom ne treba para, on ili je ludo zaljubljen ili... Videćemo - dodao je Miki.

Miki je komentarisao i odnos Baneta Čolaka i Zerine Hećo, a tom prilikom je rekao da mu nekada bude žao ovog cimera koji se proslavio lažnim suzama i padanjem u nesvet u zatvoru.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

'