AKTUELNO

Čast im je što su bili deo ovakvog spektakla.

Tokom prethodne noći je održana prva "Zadrugovizija" u ovoj sezoni rijaliti programa "Zadruge", a zadrugari su ti koji su doprineli da ovo muzičko takmičenje bude pravi spektakl.

Foto: TvPink Printscreen

Da podsetimo, Luna Đogani je sa svojom ekipom osvojila duplu pobedu glasovima putem Fejsbuka i SMS-a, pored nje, stručni žiri je odlučio da pobedu treba da ponese grupa koju su činili Mina Vrbaški i Aleksa Savić, a novinarski žiri je odlučio da pobedu dodelio Suzani Perović, Jovani Tomić Matoroj, Višnji Petrović i Mikiju Đuričiću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Veliki šef je tim povodom čestitao ukućanima na postignutom uspehu i poslao im pismo kojim im je još jednom uputio čestitke, jer su svi zadrugari zaslužni što je "Zadrugovizija" ovoga puta bila na svom vrhuncu.

Dragi zadrugari, Veliki šef je ponosan na sve učesnike "Zadrugovizije" i ovom prilikom svima čestitamo na postignutom uspehu. Ne možemo, a da ne spomenemo zadrugare koji su sinoć nagrađeni, zato specijalne čestitke šaljemo Luni, Adamu, Lazaru, Momčilu, Aleksi, Mini, Mikiju, Višnji, Matoroj i Suzani. Moramo da napomenemo da su svi učesnici doprineli da izgleda kao spektakularno muzičko takmičenje. Svaka vam čast - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su jedni drugima međusobno čestitali, ali i zahvalnicu uputili Velikom šefu što im je dao mogućnost i priliku da svoj talenat pokažu na velelepnoj sceni pred stručnim žirijem i milionskom auditorijumu.

Pročitajte još: PUKLO PRIJATELJSTVO ZBOG NAGRADE?! Luna i Zerina se žestoko posvađale, Đoganijeva zgrožena njenim ponašanjem: SRAM DA TE BUDE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'