AKTUELNO

Miljkoviću otvorila dušu.

Dragana Mitar je pod velikim pritiskom zbog toga što je u Belu kuću ušao njen ljubavnik Pavle Jovanović. Njih dvoje su već imali kraći razgovor gde se on zainteresovao za njeno zdravstveno stanje, ali se ona ubrzo povukla.

Foto: TvPink Printscreen

Modelsica je prišla Marku Miljkoviću u spavaćoj sobi i poverila mu se kako je u velikom šoku zbog Pavlovog ulaska, a onda mu priznala kako se oseća.

Videćemo šta će stići za rođendan, kakva torta. Videćemo šta se dešava. Kada izađem, odmah ću da vidim drugu stranu, neću ovde da pravim nešto od sebe. Ja ga pitam što je sad došao, on kao kaže: "Nisam mogao prošlu, imao sam rođendan", sada je našao da dođe kad je moj rođendan. Pa hit. Ništa mi se ne jede sad ću da smršam na nervnoj bazi. Kad bih legla i probudila se i videla da je ovo ružan san - pričala je Dragana Marku kako se oseća zbog Pavlovog ulaska, a onda su svoj razgovor nastavili u dvorištu:

Foto: TvPink Printscreen

Kad je nešto bilo, bilo, završilo, ne zanima me. Ništa mi nije, nego sam juče pukla više od besa, a ne zbog ovoga što je ušao. Imam smetnju, odvlači mi drugaricu (Natašu) - pričala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Teško mi je... Luna zaplakala čim su se ugasila svetla, Olja odmah prišla da je uteši! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'