AKTUELNO

Zola joj svakim danom daje ultimatume koje Miljana ne može da ispuni.

Učesnici rijalitija "Zadruga" odgovarali su na pitanja novinara, koja nikoga u tom trenutku nisu poštedela. Jedna od onih koja je odgovarala na pitanja, bila je Miljana Kulić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Novinarku je zanimalo da joj Miljana prokomentariše to što je njen dečko Lazar Čolić Zola ne podržava kada je u pitanju nastup za Zadrugoviziju koja će biti održana sutra uveče.

Nema veze, on ne razume. Ja sam htela da ona bude kao kriminalac u spotu. Šalili smo se. Ja i dan danas nisam svesna da me snimaju kamere. Legla sam čudno i on je prokomentarisao kako to ne priliči osobi koja je majka. Malopre sam pitala Marka Markovića da bude kriminalac o kome ću ja pevati. Zola se naljutio i rekao da će da me ostavi. Meni je u vezi fenomenalno, ali vi znate što sam ušla. Da zabavljam narod, ako će zbog toga da me ostavi, neka ga. Marko će da bude ''krem i elita'', eto. Nisam ni u manastiru, ni u crkvi da me neko uskraćuje - rekla je Miljana, a onda je Zola ustao da prokomentariše zašto je tako reagovao:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mi smo sve dogovorili. I sada ona pita njega, a sinoć i Tomu, mislio sam da se šali. Meni je krivo što je to uradila bez razgovora sa mnom - priznao je Zola.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ništa od njega ne krijem, a on mene ucenjuje. On meni preti da će da me ostavi jer sam pitala dečka. Ne mogu da verujem. On hoće da bude di-džej, a meni treba neko da igram oko njega, ne znam što se ljuti. To je samo nastup - rekla je Miljana iznervirano.

Kasnije, Darko Tanasijević je primetio da Zola nije raspoložen pa ga je upitao zbog čega ima ljutit izraz lica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Krivo mi je što se nije obratila meni pre toga. Ona ima više iskustva, ali šta je falilo da mi dođe da me pita. Što njemu obećava bili šta, a nije mi rekla. Ja neću učestvovati. Što se tiče Dorotee, ja sam se samo zezao sa njom - rekao je Zola.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink

I.R.

#Miljana Kulić

'