AKTUELNO

Čolak zanemeo kad je čuo šta je sve zadrugar rekao o njemu.

Bora Santana trenutno je jedan od najzanimljivijih učesnika Zadruge, a svi su bili svedoci da je on jedan od mnogih koji ih je umeo da ih nasmeje do suza svojom harizmom. Iako su svi svesni da on i te kako ima smisla za humor, po Beloj kući kružili su komentari da je dosadan i da sve radi kako bi skrenuo pažnju na sebe.

Novinari su iz studija postavljali pitanja zadrugarima, a jedan od njih zamolio je Mikija Đuričića da otkrije šta on misli o tim glasinama.

Foto: TvPink Printscreen

Najteže je zasmejati nekoga, a on ne vređa nikoga od nas. On nije napravio spletku, nikoga nije vređao, Bora nije tolika budala, svestan je i on šta se dešava. Njemu je to simpatično, kao šef fabrike je bio interesantan. Drugi su svašta komentarisali, a on je dobio kadar koji svi žele. Nije pravio haos, kao što neki rade. Ja se jako radujem zadatku Matore i Karađorđa, narod voli i takve stvari da gleda. Ja volim da vidim i šalu, svi se smejemo smešni klipovima. Bora je neko ko je zaista simpatičan, svestan sam njegovih mana, ali on to radi na način gde ne ugrožava nikoga

Oni su se osvrnuli i na njegovog bivšeg prijatelja Baneta Čolaka, a Đuričić i nije imao reči hvale za njega, pogotovo posle mnogobrojnih pokušaja da po svaku cenu privuče pažnju javnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Mene je Bane nasmejao u nekim trenucima, ali niko nije glup, ne znam šta se dešava. Bane je postao tragikomedija, mislili smo da će doći sebi posle lažnih suza, a ovo je dno dna. Ja se nadam da će doći sebi, jer ovo više nema smisla. Bane, nemoj da se kuneš više, nemoj kao da padaš! On kao pati, hoće da bude žrtva u narodu, a on sanja škodu! On i Lazar toliko lažu, da je teško i da poverujemo kad stvarno pričaju istinu - rekao je Miki.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

'